Trening gir glede!Første treningsøkt etter ferien!

Hello you ! Vettu hva? Før ferien hadde jeg kommet meg inn i en veldig fin rutine på trening, og trening hadde endelig blitt en del av hverdagen, det var ikke lengre noe jeg gruet meg til, eller fant på masse unnskyldninger for å slippe. Trening hadde blitt min egen tid til å gjøre noe godt for meg selv, for etter trening følte jeg glede, energi og fikk et mye bedre selvbilde. Hvertfall når rumpa begynte vise at den også var en del av kroppen min. Så kom jo den matte eksamen, klarte ikke tenke på noe annet enn den, droppa treninga, (ILLE DUMT), så kom jo ferien, frøkna hadde jo fri fra barnehagen og kunne ikke ta med ho på trening. så, har hatt noen mnd med ferie nå. På Mandag var første dagen, ååå herregud, den kroppen hadde forfalt i løpet av sommeren ja, klarte brått ikke løfte det jeg løfta før sommeren for å si det sånn. Utrolig hvor fort musklene forsvinner, og utrooolig hvor støl man blir dagen etter første dagen tilbake. Det å skulle sette seg i sofaen ble jo rene yoga timen, viste ikke hvordan jeg skulle sitte eller ligger for at det ikke skulle gjøre vondt. I går var andre dagen på trening. Tenker at jeg det året her også skal jobbe litt med kondisen, den hadde ikke blitt noe dårligere i løpet av sommeren, for den har alltid vært dårlig. Opp på tredemølla, og kjørte på med intervaller, 2 min gåing, 2 min jogging. Etter 20 min med det, ja dere kan jo se bilde selv!
 

Fant ut at jeg hvertfall ikke mangler salt i kroppen! 20 min ferdig, da var det var  3 kvarter igjen med vekter.. Følte jeg gjorde en ganske så bra jobb under vektene også. Men når du er så støl at både ben og armer rister bare de skjønner at de skal løfte vekter, da er det ikke lett altså.  Ble Absolutt ikke 3 kvarter med vekter. Men det ble 20 min, la på litt ekstra tyngde og tok færre løft enn jeg pleier. Og jeg tror det var lurt av meg, for bare etter 20 min med vekter, så jeg slik ut.
                                                                               


Og jeg vil jo gjerne at treningsstudio mitt skal beholde kundene sine, så før jeg skremte livsskitten ut av noen, var det best å komme sæ videre! (tips til bedre kondis tas i mot med stor glede?)

Det ble med bare to dager denne uka.! For i morgen tidlig, når jeg egentlig skal trene, sitter jeg i bilen, med gode venner, på vei til Gøteborg og Lisebergbyen for telting, karuseller og bytur for helgen! Oppdate når jeg kommer hjem.

Ha en fin helg alle sammen :-)
<a href="http://blogglisten.no/blogg/alenemortil1.blogspot.no/"><img src="//blogglisten.no/img/blogglisten.png" alt="Blogglisten" /></a> <img height="0" border="0" width="0" alt="hits" src="//hits.blogsoft.org/?eid=3014" />

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Tankene må ut før helga.! Arbeid..

På bare en halvtime!