Sommerferie

Alenemor, student og sommerferie.

Nå er det jo slik at å være 100% alenemor og student ikke er verdens beste betalte jobb. Og må jo helt ærlig si at det er mange forventinger til disse sydenturene. Så fort sommerferien nærmer seg kommer det store spørsmålet, "skal dere på sydentur i år eller ?". Noen ganger føles det ut som man forventer at alle foreldre burde og må ta med barna sine til syden.

Men må sommerferie koste så mye? Må ferie bety å reise langt ?

Jeg vil ikke si at det må koste mye, eller at man må reise særlig langt for at barna skal få fine sommer minner og føle at de har hatt sommerferie. 

Jeg startet sommerferien vår på Biltema, kjøpte popup telt, skaffet med en kjølebag og litt nye ute leker. Vi pakket bagen og dro på telttur 20 min hjemme fra. Teltet i nærheten av en strand og en skog, og da var det bare fantasien som stoppet hva vi kunne gjøre som overhode ikke kostet noen ting. Dette var en to dagers telttur på Flåtaviken i Engelsviken, men de to dagene føltes som flere uker. For vi fikk gjort utrolig mye på kort tid ute i naturen. Plukket blomster og bær i skogen, pyntet teltplassen og utedoen med blomstene vi plukket, gikk på oppdagelses tur i skogen, der frøkna fant både troll, krokodiller, og vi måtte hoppe over masse lava som var full av slanger. Vi badet og fisket krabber ved stranden, stranden var full av krabbemat og fine skjell som senere ble til fin deokorasjon. Vi grillet mat og dessert på bål på bålplassen. Vi kastet ball, spilte fotball og fikk solt oss, på kveldene spilte vi spill, tente telys, sang og fortalte spøkelses historier til hverandre. . Alt vi gjorde når vi kom til teltplassen var gratis, overnattingen var også gratis og minnene, gleden og opplevelsen av naturen var gratis. Frøkna har følt masse på friheten ved å bo to dager i telt i naturen, uten TV, iPad og elektrisitet. Og frøkna snakker fortsatt om de to første dagene i denne sommerferien.

 
<a href="http://blogglisten.no/blogg/alenemortil1.blogspot.no/"><img src="//blogglisten.no/img/blogglisten.png" alt="Blogglisten" /></a> <img height="0" border="0" width="0" alt="hits" src="//hits.blogsoft.org/?eid=3014" />

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Tankene må ut før helga.! Arbeid..

Trening gir glede!

På bare en halvtime!