På bare en halvtime!

ADHD hjerne på 30 min!Kvelden kommer, frøkna er lagt i senga og har sovnet ekstremt fort faktisk,( pleier ikke sovne så fort egentlig, ille trøtt etter barnehagen tenker jeg). Så er det min tur til å sette meg ned, senke skuldrene, legge bena på bordet etc... Egentlig... Det starter med at jeg i mitt vimsete meg flyr fram og tilbake for å fikse noe å drikke. Tanken er jo at jeg nå skal slippe å egentlig måtte reise meg fra sofaen noe mer i kveld, med unntak fra når jeg må på do, eller plutselig bare må ha en sjokoladebit,(noe jeg ikke skal ha uansett, fordi jeg prøver og holde formene mine på plass, men på den andre siden.. det å reise seg opp forbrenner litt kalorier det og..!) Poenget er, jeg hadde nå plutselig litt for mye drikke på bordet. 2 av de hadde jeg helt ærlig glemt at jeg hadde der, de to andre havnet der fordi jeg ikke var så tørst når jeg skulle hente, og ble veldig usikker på hva jeg egentlig ville ha å drikke.
Nå var jo drikke problemet på plass, og jeg burde hvertfall ikke måtte reise meg opp for å finne noe annet å drikke, alt jeg hadde stod jo nå på bordet. Legger meg ned på sofaen for å se på en serie som jeg bare har en episode igjen av. "neimen har du sett! En kortstokk, jeg får prøve å få opp den kabalen jeg ALDRI klarer å få opp" Fant ut at kortstokken min burde byttes ut, fordi den er ekstremt seig, skylder egentlig på seige kort for at kabalen ikke går opp..Problemet nå, er at jeg overhode ikke har fått fulgt så veldig mye med på hva som skjer på tv, og begynner og dømme en av karakterene i serien jeg følger med på. For, når jeg et lite sekund titter opp på tv'en, står han, noe som for meg (som ligger her å legger kabal) ut som om denne mannen drukner babyen sin,(det er ikke veldig usannsynlig egentlig, for denne serien er ganske syk). Dette er noe som er veldig viktig å dokumentere på snapchat, så det gjorde jeg. (eeh, et lite innslag her nå før jeg fortsetter, akkurat nå kom frøkna ut av rommet mitt, ho pleier å sovne der, går i søvne inn på sitt eget rom, skrur på en forferdelig dansende og syngende hund ho har fått av mamma og stefaren min, og går tilbake inn i senga mi å legger seg.. spesielt.) Uansett, jeg dokumenterte dette på snapchat. 2 sekunder etter at jeg hadde delt det, viste det seg at denne mannen bare døpte barne sitt, og var over hode ikke så syk som jeg hadde trudd. Så det måtte jeg jo også dokumentere på snapchat, veldig fort, så ingen andre skulle tru han var så syk i hode som jeg trudde, vil ikke ha på meg å spre usanne rykter.

Tidligere i dag begynte jeg på en kake jeg skal gi til Morfar, fordi han hadde bursdag i går (GRATULERER spreke morfar !) Så for og ikke gjøre hele denne drepe/døpe barne sitt i serien greia klein, fordi jeg hadde dømt denne mannen litt for fort. Bestemte jeg meg for å feire hele greia med å lage ferdig den kaka jeg aldri ble ferdig med... Usikker på hvordan det hele var nå som kaka er ferdig, så Gratulerer til Morfar som nå endelig er døpt, og Gratulerer så mye med dagen lille baby på tv !

                                
<a href="http://blogglisten.no/blogg/alenemortil1.blogspot.no/"><img src="//blogglisten.no/img/blogglisten.png" alt="Blogglisten" /></a> <img height="0" border="0" width="0" alt="hits" src="//hits.blogsoft.org/?eid=3014" />

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Tankene må ut før helga.! Arbeid..

Trening gir glede!